Airco Service

Hoe staat het met uw air-conditie?

De zomer vergt het uiterste van uw airco-installatie en ventilatiesysteem. Maar wat nu als uw aircosysteem niet meer het uiterste kan geven?

Is uw airconditioning in goede conditie?

Om tijdens alle jaargetijden het klimaat in uw auto comfortabel te houden, is het nodig om de airco-installatie regelmatig te laten controleren en te onderhouden. Zo bent u er zeker van dat de werking weer net zo efficiënt zal zijn als voorheen. Alleen dan kunt u het klimaat instellen dat u wenst en genieten van het rijden in uw auto, wat de buitentemperatuur ook is. De controle bestaat uit het volgende:

  • Uitvoerige operationele inspectie van alle functionele elementen van het airconditioningsysteem.
  • Een visuele inspectie van het koelingssysteem naar minuscule schades.
  • Een temperatuurmeting om de prestatie van het systeem te meten.
  • Het gedetailleerde inspectierapport geeft u alle informatie over de conditie van het systeem en u kunt zien welke zaken wellicht herstelt dienen te worden om erger te voorkomen en een goede werking garanderen.
  • Kwaliteitsnormen

Nieuwe machine

Sinds mei 2019 zijn wij in het bezit van een nieuwe aircoservicemachine en kunnen we ook onderhoud en reparatie uitvoeren aan voertuigen met het nieuwe koudemiddel R 1234yf. Dus bij onderhoud en reparatie aan R 134a en R 1234yf aircosystemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom naar een STEK-erkende onderneming met uw auto-airco?

De STEK-erkenning past binnen het nationale en internationale beleid om het gebruik van onder andere CFK’s, HCFK’s en HFK’s terug te dringen. Door hun STEK-erkenning geven deze ondernemingen aan dat zij de deskundigheid in huis hebben om verantwoord en ‘full service’ met uw airco om te kunnen gaan.

Zonder STEK-gediplomeerde monteur mogen er geen koeltechnische handelingen aan uw airco verricht worden!

Door het ministerie van VROM is vastgelegd dat koeltechnische handelingen alleen verricht mogen worden door een monteur die in het bezit is van een STEK-diploma

Autobedrijf Burgers DREUMEL - Airco Service