Over Ons

Autobedrijf Burgers

Het autobedrijf dat al meer dan 50 jaar bekend staat om zijn uitstekende service en het juiste adres is voor alle onderhoud aan uw auto, van welk merk dan ook. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies en bemiddeling als u een nieuwe MAZDA of een auto van een ander merk wilt kopen.

Wij doen meer voor hetzelfde geld?

Met half werk is Autobedrijf Burgers nooit tevreden. Uw auto verdient héél werk! Maar dan wel voor een redelijke prijs, dat spreekt vanzelf. Als u gaat vergelijken, zult u merken dat wij meer werkzaamheden verrichten voor hetzelfde geld. Dat blijkt ook uit onafhankelijk onderzoek. Wij kijken uw auto na op vele extra punten, weten ook precies waar we op moeten letten. En als wij iets repareren of vervangen, dan is dat all-in, inclusief alle werkzaamheden die erbij horen. Dus geen facturen met rare verrassingen achteraf, maar waar voor uw geld! Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Bij ons zit u dan ook goed, zeker als het om ‘waar voor je geld’ gaat. En dat is nog maar één van de voordelen van Autobedrijf Burgers…

Wij gebruiken de modernste apparatuur

Tijd is geld, ook bij reparatie of onderhoud. Dus hoe sneller en zorgvuldiger onze monteur kan vaststellen hoe uw auto ervoor staat, des te beter het is. Omdat wij als Autobedrijf Burgers voortdurend investeren in de nieuwste meet- en regelapparatuur, kunnen wij snel de juiste diagnose stellen. Om vervolgens elk probleem ook adequaat te verhelpen.

Autobedrijf Burgers DREUMEL - Over Ons