Onderhoud

Regelmatig onderhoud is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor rijplezier. Want een goed onderhouden auto is veilig en betrouwbaar, ook bij extreme weersomstandigheden. Wie zijn auto op gezette tijden bij ons BOVAG-bedrijf brengt, zal langer van zijn auto kunnen genieten. En de BOVAG-reparatiegarantie van drie maanden, garandeert u dat de vakmensen een eventueel defect optimaal zullen verhelpen.

Welke auto’s kunnen wij onderhouden in onze werkplaats?

Onze autotechnici hebben veel ervaring met Mazda, maar ook met andere merken auto’s. Wij volgen een aantal keren per jaar diverse technische trainingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste autotechniek zoals hybride auto’s. Ook gebruiken wij professionele diagnose apparatuur, zodat wij ook de nieuwste auto’s met de moderne techniek kunnen repareren en onderhouden.

Bij ons bent u welkom voor het periodieke onderhoud aan uw auto, zoals grote of kleine onderhoudsbeurten, vervangen van de distributieriem en het onderhoud aan de remmen. Tevens ook voor ander reparatie werkzaamheden zoals het vervangen of wisselen van zomer/winterbanden, uitlijnen, trekhaak montage, APK en het controleren/repareren/vullen van de auto-airco.

Zoals u ziet kunnen wij het complete auto onderhoud voor u verzorgen.

Autobedrijf Burgers DREUMEL - Werkplaats